Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd.
Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd.

Η μηχανή μας, εκτός από την ενέργειά σας, οδηγεί την επιτυχία σας!

Αρχική Σελίδα

Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd.
Κίνα Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5

Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd.

Tellhow Technology Chongqing ltd, ένα υποκατάστημα της Co. ομάδας Taihao, ΕΠΕ, μια από τις βασικές δημόσια επιχειρήσεις, πωλεί κυρίως τις υψηλής τάσεως τριφασικές ασύγχρονες μηχανές και υψηλής τάσεως σύγχρονες μηχανές, τις explosionproof μηχανές, την ανύψωση και τις μεταλλουργικές μηχανές, τις μηχανές ανεμιστήρων, κ.λπ. Χρησιμοποιείται στον άνθρακα μηχανημάτων, το πετροχημικό, τη μεταλλουργία ανύψωσης, το αεροδιάστημα και άλλες βιομηχανίες, καθώς επίσης και τα εθνικά βασικά κατασκευαστικά προγράμματα όπως οι πυρηνικοί σταθμοί, οι δορυφορικές ενάρξεις, το πρόγραμμα τριών φαραγγιών, ο ανταρκτικός σταθμός Σινικών Τειχών, κ.λπ., που παρέχει μια άριστη κινητήρια δύναμη για της χώρας μου οικονομικής και τη κοινωνική ανάπτυξη και την πρόοδο.


Η επιχείρησή μας καλύπτει μια περιοχή περίπου 212.000 τετραγωνικών μέτρων, με περισσότερα από 1.000 σύνολα (σύνολα) κύριου εξοπλισμού, 269 σειρών προϊόντων και 1.909 ποικιλιών των προτύπων, δύναμης ενιαίος-μηχανών που καλύπτουν τα κιλοβάτ του 0.12-35,000, και μιας ετήσιας ικανότητας παραγωγής περισσότερων από 10 εκατομμύριο κιλοβάτ Υπάρχουν βάσεις παραγωγής και κέντρα τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής ερευνητικά στη Σαγκάη, το Nanchang, Shenyang και Chongqing. Τα προϊόντα είναι γνωστά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για υψηλό τους - ποιότητα και υψηλή επίδοση, και εξάγονται σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές.


έχουμε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης και έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001, πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης μέτρησης, περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης, επαγγελματική πιστοποίηση συστημάτων υγειών και ασφαλειών, η επιχείρηση έχει αυξήσει συνεχώς την επένδυση στην επιστήμη και την τεχνολογία και έχει επιταχύνει την ένταξή της στο σχέδιο νέας ανάπτυξης. θα προωθήσουμε την ψηφιακή, ευφυή και δικτυωμένη κατασκευή, και η ευφυής κατασκευή και οι βασισμένες σε πληροφορίες ικανότητες παραγωγής μας θα είναι σε κυριάρχη θέση. Εμείς focuse στην ανάπτυξη μιας νέας γενιάς των υψηλής απόδοσης και προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας βασισμένων στην πυρηνική ενέργεια, την υψηλής απόδοσης εξοικονόμηση ενέργειας, τις low-carbon και φιλικές προς το περιβάλλον μηχανές.


Στο μέλλον, και θα στοχεύσει να χτίσει μια «παγκόσμιας ποιότητας ειδική επιχείρηση κατασκευής και υπηρεσιών μηχανών» και να καταβάλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς την πράσινη κατασκευή και την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Tellhow

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Σύμφωνα με τη μεγάλη στρατηγική «κατασκευασμένος στην Κίνα το 2025» και στενά συνδεδεμένος στη δομική μεταρρύθμιση πλευράς της προσφοράς, η τεχνολογία Tellhow πραγματοποιεί ενεργά την έρευνα για σημαντικό τεχνικό εξοπλισμό, ρυθμίζει σθεναρά τη δομή προϊόντων, και εντείνει τον τεχνολογικό μετασχηματισμό. , η διανεμημένη ενέργεια και άλλοι τομείς, που προσπαθούν στην ορμή στην αιχμή της σύγχρονης βιομηχανίας κατασκευής παγκόσμιων μηχανών και εισάγουν την ομάδα παγκόσμιας πρώτης τάξεως ηλεκτρικής εφαρμοσμένης μηχανικής.
Ο πράσινος, low-carbon ηλεκτρικός εξοπλισμός, η πρόσφατα αναπτυγμένη μεγάλης κλίμακας μηχανή κανονισμού ταχύτητας συχνότητας εναλλασσόμενου ρεύματος μεταβλητή έχει το πλεονέκτημα με τις διεθνείς γνωστές επιχειρήσεις, και το σχέδιο και η κατασκευή των υψηλής απόδοσης και μηχανών εξοικονόμησης ενέργειας έχουν φθάσει στο παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο

υπηρεσία της εταιρίας

Τα σημαντικά προϊόντα μας

Τα μεγέθη πλαισίων μηχανών μας είναι από 63mm μέχρι 1120mm, δύναμη διαθέσιμη από 0.12kW μέχρι 6000kW. Οι μηχανές IE2 & IE3 που πιστοποιήθηκαν από την πιστοποίηση προϊόντων διατήρησης της ενέργειας CE, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας και της Κίνας (CECP), τη μηχανή NEMA που εγκρίθηκε από CSA το πιστοποιητικό ασφάλειας και ενέργειας και εξουσιοδοτήσαμε με τον αριθμό EE από το ενωμένο κρατικό Τμήμα Ενέργειας (DOE). Όλες οι explosionproof μηχανές πιστοποιούνται από το εθνικό explosionproof ηλεκτρικό κέντρο επίβλεψης και επιθεώρησης ποιότητας των προϊόντων της Κίνας (CNEX).

Μηχανές IEC χαμηλής τάσης Μηχανές υψηλής τάσης Μηχανή ασφαλίστρου NEMA Explosionproof μηχανές 

 

  • Μηχανές υψηλής αποδοτικότητας γραμμών IE2, IE3 & IE4 προτύπων IEC (εθνικά πρότυπα της Κίνας) πλήρεις
  • Μηχανή καθήκοντος αναστροφέων προτύπων IEC (εθνικά πρότυπα της Κίνας), μηχανές φρένων και οι explosionproof μηχανές
  • Αποδοτικές μηχανές αποδοτικότητας & ασφαλίστρου Epact προτύπων NEMA
  • JIS τυποποιημένες μηχανές υψηλής αποδοτικότητας IE2 & IE3.
  • Εθνικές τυποποιημένες μηχανές επαγωγής υψηλής τάσης της Κίνας και slipring μηχανές
  • ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές

Έρευνα και ανάπτυξη

Η μηχανή μας έχει την ισχυρότερη τεχνική ικανότητα ανάπτυξης και δοκιμής στο ηλεκτρικό κινητήρα industry.with της Κίνας περισσότεροι από 200 μηχανικοί και 161 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. έχουμε μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, έχουμε ένα κράτος-αναγνωρισμένο κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας, CSA εγκεκριμένο και εγκεκριμένο CNAS πλήρες εργαστήριο δοκιμής τύπων φορτίων. Το εργαστήριο δοκιμής τύπων είναι εξοπλισμένο με πολλούς προηγμένους εξοπλισμούς όπως ο τρισδιάστατος εκτυπωτής, ο τρισδιάστατος ανιχνευτής, η μέτρηση οράματος, οι τρεις-συντεταγμένες που μετρούν τη μηχανή κ.λπ.

 

Η αγορά μας

Οι αγορές εξαγωγών μηχανών μας καλύπτουν την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, ευρωπαϊκά, τη Νοτιοανατολική Ασία, και τις χώρες της Αφρικής, όπως η Ιαπωνία、 Κορέα, ΗΠΑ, Καναδάς, Περού, Χιλή, Αργεντινή, Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Μαλαισία, Ινδονησία, Νότια Αφρική και ούτω καθεξής.

 

Επιμένουμε για να ολοκληρώσουμε έναν στόχο μόνο, που καθιστά το υψηλό επίπεδο των ποιοτικών προϊόντων φιλικό προς το περιβάλλον. Τώρα η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με τον περίπλοκο σχεδιασμό και την κατασκευή για τους ηλεκτρικούς κινητήρες υψηλής αποδοτικότητας, μέσες μηχανές τάσης και το πιο σημαντικό, έχει την ικανότητα να αναπτύξει τους ειδικούς ηλεκτρικούς κινητήρες εφαρμογής σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών.

Ομάδα επιχείρησης

Η ομάδα Tellhow είναι μεγάλης κλίμακας επιχείρηση σπονδυλικών στηλών στην ηλεκτρική βιομηχανία της χώρας μου, μια εθνική σημαντική τεχνική βάση έρευνας και ανάπτυξης εντοπισμού εξοπλισμού που ιδρύονται από το Συμβούλιο του Κράτους, μια εθνική βιομηχανική βάση υψηλής τεχνολογίας και εθνική καινοτόμος επιχείρηση. Η επιχείρηση εξυπηρετεί κυρίως τη εθνική ασφάλεια της χώρας μου, τη ηλεκτρική δύναμη, την ενέργεια, τη μεταλλεία, τη μεταφορά, τη χημική βιομηχανία, την ελαφριά βιομηχανία, τη συντήρηση νερού και άλλες επιχειρήσεις κατασκευής. Η ανάπτυξη και η εφαρμογή του μεγάλης κλίμακας εξοπλισμού εθνικής ασφαλείας, των ηλεκτρικών πλήρων συνόλων εξοπλισμού, των μεγάλης κλίμακας υδραντλιών και του μεγαβάτ-ισόπεδου εξοπλισμού παραγωγής αιολικής ενέργειας παίζουν έναν ηγετικό ρόλο στην Κίνα. , και βαθμιαία διαμορφωμένος την ομάδα κύριας επιχείρησης «μηχανής + ηλεκτρονικός έλεγχος + ηλεκτρομαγνητική ενέργεια».

Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd.
Δωμάτιο 607-609, που χτίζει 3, κεντρικό Plaza, No.34, ΧΙ δρόμος Jiao. Chongqing. Κίνα
Τηλ.::86-155-23661144
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Μηχανή εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλής τάσης προμηθευτής. © 2022 - 2024 highvoltage-motor.com. All Rights Reserved.