Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd.
Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd.

Η μηχανή μας, εκτός από την ενέργειά σας, οδηγεί την επιτυχία σας!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣΥΝΕΧΗΣ μηχανή υψηλής τάσης

Z4 μέταλλο κυλώντας μύλων που κόβει τις μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας

Z4 μέταλλο κυλώντας μύλων που κόβει τις μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας

  • Z4 μέταλλο κυλώντας μύλων που κόβει τις μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας
  • Z4 μέταλλο κυλώντας μύλων που κόβει τις μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας
  • Z4 μέταλλο κυλώντας μύλων που κόβει τις μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας
Z4 μέταλλο κυλώντας μύλων που κόβει τις μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: THMotor
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Τ 7000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Τιμή: USD 20000-100000
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 70DAYS
Δυνατότητα προσφοράς: 100SET/YEAR
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Z4 ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές για τις μεταλλουργικές εργαλειομηχανές τέμνοντα μετάλλων κυλώντας μύλων βιομηχαν Σειρά δύναμης: 1000-12000kw
Τάση: 3kv-11kv Σειρά ταχύτητας: 1000rpm-1500rpm
Πολωνοί: 4,6 Συχνότητα: 50hz, 60hz
Μέθοδος ψύξης: IC37, IC81W Ποσοστό IP: IP44, IP54, IP55
Υψηλό φως:

Μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας

,

Z4 μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές βιομηχανίας

,

Z4 ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm

Z4 ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές για τις μεταλλουργικές εργαλειομηχανές τέμνοντα μετάλλων κυλώντας μύλων βιομηχανίας

 

Επισκόπηση προϊόντων

 

Z4 οι ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές σειράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στους διάφορους βιομηχανικούς τομείς όπως οι μεταλλουργικοί κυλώντας μύλοι βιομηχανίας, εργαλειομηχανές τέμνοντα μετάλλων,

κατασκευή χάρτου, που βάφει και που υφαίνει, που τυπώνει, τσιμέντο, πλαστικός μηχάνημα εξώθησης, έλξη κ.λπ. Για τις διαφορετικές προδιαγραφές, η σειρά του σταθερού ποσοστού κινήσεων και ο αδύνατος μαγνητικός ανοδικός κανονισμός ταχύτητας μπορούν να φθάσουν 1.0-3.0 φορές της εκτιμημένης ταχύτητας, και η σταθερή ροπή μειώνει τη armature τάση και ο προς τα κάτω κανονισμός ταχύτητας μπορεί να είναι τόσο χαμηλός όσο 20r/min.

 

Οι εξωτερικές διαστάσεις εγκαταστάσεων αυτής της σειράς μηχανών προσαρμόζονται στο διεθνές πρότυπο IEC72 εκτός από την αξονική διάσταση “Β” μεταξύ των τρυπών δύο ποδιών.


Η απόδοση και οι τεχνικές απαιτήσεις αυτής της σειράς μηχανών μπορούν να αξιολογηθούν σύμφωνα με τα διεθνή ηλεκτροτεχνικά πρότυπα της Επιτροπής, iec34-1 ή το Δυτικογερμανικό εθνικό τυποποιημένο DIN57530.


Αυτή η σειρά μηχανών υιοθετεί μια polygonal δομή με την υψηλή διαστημική χρησιμοποίηση. Ο ζυγός στατών είναι τοποθετημένος σε στρώματα τύπος, κατάλληλος για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διορθωτών, και μπορεί να αντισταθεί τις συνθήκες εργασίας της κυμαιμένος τρέχουσας και γρήγορης τρέχουσας αλλαγής (αλλαγή φορτίων). Οι πόλοι εγκαθίστανται με τον ακριβή προσδιορισμό θέσης και επομένως καλή μετατροπή.


Ο βαθμός μόνωσης της μηχανής είναι Φ, και η αξιόπιστη διαδικασία δομών και διαπότισης μόνωσης υιοθετείται για να εξασφαλίσει τη σταθερή απόδοση μόνωσης και τον καλό διασκεδασμό θερμότητας.


Αυτή η σειρά μηχανών έχει τα χαρακτηριστικά του μικρού μεγέθους, της καλής απόδοσης, της ελαφριάς, υψηλής δύναμης παραγωγής, της υψηλής αποδοτικότητας και της υψηλής αξιοπιστίας, και μπορεί να ανταγωνιστεί με τις μηχανές του διεθνούς προηγμένου επιπέδου.


Η μηχανή μπορεί να λειτουργήσει για πολύ καιρό χωρίς έναν εξωτερικό αντιδραστήρα λείανσης με μια τριφασική πλήρως-ελεγχόμενη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διορθωτών γεφυρών. Η μηχανή με μια εκτιμημένη τάση 160V από μια μονοφασική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος γεφυρών. Αυτή τη στιγμή, το armature κύκλωμα πρέπει να συνδεθεί με έναν αντιδραστήρα για να καταστείλει το κυμαιμένος ρεύμα. Η αξία αυτεπαγωγής παρουσιάζεται στον πίνακα.


2. Εισαγωγή δομών


Η ΣΥΝΕΧΉΣ μηχανή σειράς Z4 υιοθετεί μια οκτάγωνη πλήρως τοποθετημένη σε στρώματα δομή, που όχι μόνο έχει ένα υψηλό διαστημικό ποσοστό χρησιμοποίησης, αλλά και μπορεί να αντισταθεί τις δυναμικές τρέχουσες και γρήγορες τρέχουσες αλλαγές φορτίων όταν τροφοδοτείται από έναν στατικό διορθωτή.

 

Η βασική μέθοδος ψύξης της μηχανής είναι IC06, δηλ., ο εξωτερικός εξαερισμός με τον ανεμιστήρα της μπορεί επίσης να είναι IC17, δηλ., ο κολπίσκος δροσίζοντας αέρα είναι ένας σωλήνας, και η έξοδος είναι μια louver εξάτμιση μπορεί επίσης να είναι IC37, δηλ., ο κολπίσκος δροσίζοντας αέρα και η έξοδος είναι σωλήνες. Και υπάρχουν πολλές παράγωγες μορφές, όπως ο τύπος μόνος-εξαερισμού, ο αξονικός τύπος ανεμιστήρων, ο κλειστός τύπος, ο αέρος-αέρος πιό δροσερός τύπος, κ.λπ. Δείτε τον πίνακα 1 για τον όγκο αέρα ψύξης, την πίεση αέρα και τη δύναμη μηχανών ανεμιστήρων που απαιτούνται για κάθε μηχανή μεγέθους πλαισίων. Το βασικό επίπεδο προστασίας της ολόκληρης σειράς μηχανών είναι IP21S.

 

Η θέση του κιβωτίου εξόδου μηχανών αντιμετωπίζεται από το τέλος μετάδοσης (όχι το τέλος μεταγωγών) στη δεξιά πλευρά του πλαισίου (δηλ. το μπροστινό κιβώτιο). Εάν ο χρήστης απαιτεί το πεδίο εξόδου για να τοποθετηθεί από την άλλη πλευρά του πλαισίου, δείξτε το αντίστροφο πεδίο κατά το διαταγή. Ο άξονας μηχανών είναι βασικά μια ενιαία επέκταση άξονων, και η κατεύθυνση του άξονα που αντιμετωπίζει το κιβώτιο εξόδου (θετικό κιβώτιο) είναι ο αριστερός άξονας. Εάν οι ανάγκες των χρηστών, αυτό μπορούν επίσης να γίνουν στη διπλή επέκταση άξονων. Η βασική κατεύθυνση της περιστροφής του άξονα αντιμετωπίζεται από το τέλος μεταγωγών όπως αντίθετα προς τη φορά των δεικτων του ρολογιού. Ο τρόπος μετάδοσης της μηχανής είναι ελαστική σύζευξη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε έναν τρόπο μετάδοσης με μια ορισμένη ακτινωτή δύναμη (μετάδοση ζωνών ή εργαλείων), και η επιτρεπόμενη ακτινωτή δύναμη δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την αξία στην καμπύλη στο παράρτημα Β.


3. Οδηγίες για τη διαταγή


1. Πρίν τοποθετεί μια διαταγή, παρακαλώ ελέγξτε το δείγμα προϊόντων για να καθορίσετε τις πρότυπες προδιαγραφές και άλλα στοιχεία του απαραίτητου προϊόντος, και επιλέξτε τα τυποποιημένα προϊόντα προδιαγραφών που απαριθμούνται στο δείγμα όσο το δυνατόν περισσότερο. Παρακαλώ δείξτε το πρότυπο μηχανών, την ισχύ, την τάση, την περιστροφική ταχύτητα, τον τρόπο διέγερσης, την τάση διέγερσης και τη δομική μορφή εγκαταστάσεων και άλλα στοιχεία στη σύμβαση διαταγής, όπως 180V Z4-180-31 37KW 440V 1000r/min συγκινημένη χωριστά, οριζόντια με τα πόδια ή IMB3.
2. Όταν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για το προϊόν, όπως η διπλή επέκταση άξονων, η αντίστροφη θέση κιβωτίων του κιβωτίου εξόδου, η αντίστροφη περιστροφή του άξονα, κ.λπ., πρέπει να υποδειχθεί σαφώς στη σύμβαση.
3. Εάν οι απαραίτητες ποικιλίες και οι προδιαγραφές δεν παρατίθενται σε αυτόν τον κατάλογο, ή υπάρχουν άλλες ειδικές απαιτήσεις, μια σύμβαση ή μια δοκιμαστική συμφωνία παραγωγής πρέπει να υπογραφεί μετά από τη διαπραγμάτευση και τη συμφωνία και μεταξύ των δύο κομμάτων.
4. Εκτός από το κλειδί επέκτασης άξονων της μηχανής, όλα τα εξαρτήματα δεν συμπεριλαμβάνονται στο πεδίο του ανεφοδιασμού. Εάν οι χρήστες χρειάζονται τα εξαρτήματα ή τα ανταλλακτικά, όπως οι βούρτσες, κάτοχοι βουρτσών, τα κ.λπ., παρακαλώ δείχνουν τα απαραίτητα εξαρτήματα ή τα ανταλλακτικά στη σύμβαση εκ των προτέρων. Προδιαγραφή και ποσότητα ονόματος.
5. Εάν το περιβάλλον χρήσης είναι ειδικό, πρέπει να γίνει σε έναν υγρό τροπικό τύπο, παρακαλώ να δείξει «το θόριο» μετά από το αρχικό πρότυπο.

 

Προδιαγραφές προϊόντων

 

ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Z4 ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές για τις μεταλλουργικές εργαλειομηχανές τέμνοντα μετάλλων κυλώντας μύλων βιομηχανίας ΣΕΙΡΑ ΔΥΝΑΜΗΣ: 1000-12000kw
ΤΑΣΗ: 3kv-11kv ΣΕΙΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ: 1000rpm-1500rpm
ΠΟΛΩΝΟΙ: 4,6 ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: 50hz, 60hz
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΥΞΗΣ: IC37, IC81W ΠΟΣΟΣΤΌ IP: IP44, IP54, IP55

 

Κάθε σειρά μηχανών

Z4 μέταλλο κυλώντας μύλων που κόβει τις μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας 0

 

Η μετά την πώληση υπηρεσία μας

Z4 μέταλλο κυλώντας μύλων που κόβει τις μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας 1

 

Συσκευασία προϊόντων

Z4 μέταλλο κυλώντας μύλων που κόβει τις μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας 2

 

Πιστοποιήσεις
Z4 μέταλλο κυλώντας μύλων που κόβει τις μεταλλουργικές ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές 1500rpm βιομηχανίας 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Chongqing sales team

Τηλ.:: +8613251285880

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Tellhow Technology (Chongqing) Co., Ltd.
Δωμάτιο 607-609, που χτίζει 3, κεντρικό Plaza, No.34, ΧΙ δρόμος Jiao. Chongqing. Κίνα
Τηλ.::86-155-23661144
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Μηχανή εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλής τάσης προμηθευτής. © 2022 - 2024 highvoltage-motor.com. All Rights Reserved.